fbpx
Από το «Λέμονι Σνίκετ» στο «All the Dirty Parts»

Από το «Λέμονι Σνίκετ» στο «All the Dirty Parts»

Τον γνωρίσαμε ως «Λέμονι Σνίκετ» με την επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Μια σειρά από ατυχή γεγονότα», στην οποία περιέγραφε τα βάσανα στα οποία υπέβαλε τρία ορφανά παιδιά ο σατανικός Κόμης Όλαφ. Όμως το τελευταίο βιβλίο του Ντάνιελ Χάντλερ (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι σε εντελώς διαφορετικό τόνο.

Πρωταγωνιστής του βιβλίου που έχει τίτλο All the Dirty Parts είναι ο Κόουλ, ένας έφηβος που έχει συνέχεια στο μυαλό του το σεξ. Φαντασιώνεται ερωτικές περιπτύξεις με όποια κοιτάζει, βλέπει φανατικά πορνό, κοιμάται με πολλά κορίτσια. «Φτιάξε μια γραμμή από αριθμούς, όπου το 0 είναι το να μη σκέφτεσαι ποτέ το σεξ, και το 10 είναι το να σκέφτεσαι μόνο αυτό, και όσο εσύ φτιάχνεις τη γραμμή, εγώ σκέφτομαι το σεξ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κόουλ.

Ο Χάντλερ ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η ιδέα για το βιβλίο τού ήρθε εν μέρει από τα εφηβικά του αναγνώσματα. «Η μητέρα μου βρήκε μια κούτα με βιβλία που ήταν τα αγαπημένα μου όταν ήμουν 15-20 χρονών. Τα ξαναδιάβασα όλα στη σειρά, και παρατήρησα ότι πολλά από αυτά είχαν πολύ σεξ. Με έκανε να σκεφτώ τον βαθμό στον οποίο περιορίζουμε το σεξουαλικό περιεχόμενο για τους νέους, αντίθετα με το βίαιο περιεχόμενο» σημείωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.