fbpx
Βιβλία που φωτίζουν στο σκοτάδι ενόψει της ολικής έκλειψης στις ΗΠΑ

Βιβλία που φωτίζουν στο σκοτάδι ενόψει της ολικής έκλειψης στις ΗΠΑ

Παροξυσμός επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει της ολικής έκλειψης ηλίου που θα παρατηρηθεί στις 21 Αυγούστου, η πρώτη ολική έκλειψη που θα είναι ορατή από αμερικανικό έδαφος από το 1991.

Κι ενώ χιλιάδες Αμερικανοί προετοιμάζονται για να ζήσουν αυτό το σπάνιο γεγονός, όταν οι πόλεις που θα βρεθούν στη διαδρομή της έκλειψης σε δέκα πολιτείες θα βυθιστούν στο σκοτάδι μέρα μεσημέρι, ο συγγραφέας βιβλίων τρόμου R. L. Stine ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα διαθέσει προς πώληση βιβλία του που θα φωτίζουν στο σκοτάδι, ώστε να μπορεί κανείς να τα διαβάζει ακόμα και την ώρα της ολικής έκλειψης.

Ο συγγραφέας δεν διευκρίνισε αν τα βιβλία αυτά θα είναι ακυκλοφόρητα ή από τα ήδη υπάρχοντα βιβλία του, που δεν είναι και λίγα: ο R. L. Stine έχει εκδώσει περίπου 330 βιβλία, εκ των οποίων περισσότερα από 130 ανήκουν στη σειρά «Ανατριχίλες» («Goosebumps»), που έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.