Τα παιδιά στη Γερμανία συνεχίζουν να διαβάζουν βιβλία

Τα παιδιά στη Γερμανία συνεχίζουν να διαβάζουν βιβλία

Παρά την επέλαση των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών, τα παιδιά στη Γερμανία φαίνεται πως παραμένουν... πιστά στα βιβλία, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Σύμφωνα με την έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.700 παιδιών ηλικίας 6 έως 13 ετών για λογαριασμό έξι εκδοτικών οίκων, το 61% των παιδιών στη Γερμανία διαβάζουν τακτικά βιβλία, ενώ το 55% των παιδιών δηλώνουν ότι διαβάζουν συχνά παιδικά περιοδικά και κόμικς.

Αντίθετα, αν και το 62% των παιδιών ανέφεραν ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, μόνο το 34% παρακολουθούν τακτικά βίντεο στο YouTube, ενώ ακόμα λιγότερα (28%) λένε ότι παίζουν βιντεοπαιχνίδια.

Όμως και τα βιβλία και οι υπολογιστές «χάνουν» από την τηλεόραση, καθώς πάνω από το 90% των παιδιών δήλωσαν ότι παρακολουθούν τηλεόραση πολλές φορές την εβδομάδα.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Βιβλία που φωτίζουν στο σκοτάδι ενόψει της ολικής έκλειψης στις ΗΠΑ

Παροξυσμός επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει της ολικής έκλειψης ηλίου που θα παρατηρηθεί στις 21 Αυγούστου, η πρώτη ολική έκλειψη που θα είναι ορατή από αμερικανικό έδαφος από το 1991. Κι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER