Οι σκύλοι... διαβάζουν το «Περηφάνια και προκατάληψη»

Οι σκύλοι... διαβάζουν το «Περηφάνια και προκατάληψη»

Αν ο σκύλος σας βαριέται ή είναι ανήσυχος όταν λείπετε από το σπίτι, η Audible, η εταιρεία του ομίλου Amazon που ειδικεύεται στα audiobooks, υποστηρίζει ότι έχει τη λύση: βάλτε του να ακούσει το Περηφάνια και Προκατάληψη της Τζέιν Όστιν και θα ηρεμήσει!

Πρόκειται για το «Audible For Dogs», ένα εγχείρημα στο οποίο συνεργάζεται ο γνωστός εκπαιδευτής σκύλων Σίζαρ Μίλαν, και το οποίο προτρέπει τους ιδιοκτήτες σκύλων να... μυήσουν τους μικρούς τους φίλους στη λογοτεχνία, όχι για να τους κάνουν σοφότερους, αλλά για να είναι ήσυχοι και χαρούμενοι όσο το αφεντικό τους είναι στη δουλειά.

Όπως εξήγησε ο Μίλαν, μιλώντας στην εφημερίδα USA Today, το άγχος του αποχωρισμού που αισθάνεται το κατοικίδιό μας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ανεπιθύμητες συμπεριφορές, όπως συνεχές γάβγισμα ή καταστροφές επίπλων. «Πάντα αναζητώ τρόπους να μην αισθάνονται οι άνθρωποι ένοχοι, ανήσυχοι ή αγχωμένοι όταν αφήνουν τους σκύλους τους μόνους» ανέφερε ο ίδιος, σημειώνοντας πως οι σκύλοι είναι κοινωνικά όντα και έχουν την ανάγκη να έχουν επαφή με κάποιον.

Γιατί όμως βιβλία, και όχι μουσική ή μια ανοιχτή τηλεόραση, για παράδειγμα; «Αυτό που επιτρέπει στον σκύλο να διατηρεί την [ήρεμη] διάθεσή του είναι η συνέχεια του ίδιου τόνου» διευκρινίζει ο Μίλαν.

Σημειωτέον ότι η... σκυλίσια έκδοση του Περηφάνια και προκατάληψη κυκλοφορεί σε ερμηνεία της ηθοποιού Ρόζαμουντ Πάικ και διαρκεί πάνω από 11 ώρες.

Η υπηρεσία στοιχίζει 14.95 δολάρια τον μήνα με συνδρομή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν χρήσης ενός audiobook εν είδει δοκιμής.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Βιβλία που φωτίζουν στο σκοτάδι ενόψει της ολικής έκλειψης στις ΗΠΑ

Παροξυσμός επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει της ολικής έκλειψης ηλίου που θα παρατηρηθεί στις 21 Αυγούστου, η πρώτη ολική έκλειψη που θα είναι ορατή από αμερικανικό έδαφος από το 1991. Κι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER