fbpx
Blinkist: «Διαβάζοντας» ένα βιβλίο μέσα σε 15 λεπτά

Blinkist: «Διαβάζοντας» ένα βιβλίο μέσα σε 15 λεπτά

Κακά τα ψέματα: όσο κι αν θέλουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο, πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να του αφιερώσουμε τον χρόνο που του αξίζει. Δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε μέσα σε 15 λεπτά να διαβάζαμε ένα ολόκληρο βιβλίο;

Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν οι εμπνευστές του Blinkist, μιας εφαρμογής για smartphones και tablets η οποία κάνει ακριβώς αυτό: «συγχωνεύει» τα σημαντικότερα σημεία περισσότερων από 2.000 μη λογοτεχνικών βιβλίων σε ένα κείμενο ή ένα ηχητικό αρχείο, που μπορεί ο χρήστης να διαβάσει ή να ακούσει σε περίπου 15 λεπτά.

Μεταξύ άλλων, τα βιβλία που περιλαμβάνονται στο Blinkist καταπιάνονται με τα οικονομικά, τις επιστήμες, την ιστορία, ενώ δεν λείπουν και τα βιβλία αυτοβοήθειας. Όλα αυτά τα βιβλία μπορεί κανείς να τα ακούει ενώ γυμνάζεται, ενώ οδηγεί ή ενώ κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Η εφαρμογή αναφέρει πως έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες. Το κόστος για τη χρήση της είναι, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο χρήστης, 4,17 ή 6,67 ευρώ τον μήνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επταήμερης δοκιμής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.