fbpx
Σε αρχαιολογικό θρίλερ το βραβείο Amazon Kindle Storyteller

Σε αρχαιολογικό θρίλερ το βραβείο Amazon Kindle Storyteller

Ένα αρχαιολογικό θρίλερ κατέκτησε το βραβείο Amazon Kindle Storyteller, το οποίο απονεμήθηκε φέτος για πρώτη φορά.

Υποψήφια για το βραβείο ήταν βιβλία τα οποία κυκλοφόρησαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Kindle Direct Publishing, που επιτρέπει σε συγγραφείς να εκδίδουν τα βιβλία τους ανεξάρτητα και δωρεάν. Από τα χιλιάδες βιβλία που μπορούσαν να είναι υποψήφια, επελέγη μια βραχεία λίστα από έξι βιβλία, με κριτήρια τα στοιχεία για τις πωλήσεις τους, τις κριτικές του κοινού και τις αξιολογήσεις των χρηστών. Από αυτά, μια κριτική επιτροπή κλήθηκε να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο.

Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Ντέιβιντ Λέντμπετερ, με το βιβλίο The Relic Hunters, όπου πρωταγωνιστεί ένας αρχαιοκάπηλος, ο Γκι Μπόντι, τον οποίο η CIA σώζει από μια φυλακή-κολαστήριο του Μεξικού για να τη βοηθήσει να ανακαλύψει τι συνέβη σε ένα από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» δήλωσε ο συγγραφέας για το βραβείο, που συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 20.000 λιρών (περίπου 22.350 ευρώ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.