fbpx
Το αστυνομικό μυθιστόρημα κερδίζει και τον Bill Clinton

Το αστυνομικό μυθιστόρημα κερδίζει και τον Bill Clinton

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προετοιμάζει το ντεμπούτο του στην αστυνομική λογοτεχνία σε συνεργασία με τον μυθιστοριογράφο James Patterson σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που θα εκτυλίσσεται στον Λευκό Οίκο και θα έχει τίτλο Thepresidentismissing.

Το μυθιστόρημα αγωνίας διαφημίζεται από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House ως «μοναδικό αμάλγαμα παγκόσμιας δραματικής ίντριγκας, αγωνίας και παρασκηνίων στους υψηλότερους διαδρόμους της εξουσίας» και θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες που «μόνο ένας πρόεδρος μπορεί να γνωρίζει».

Δεν είναι ακόμα γνωστό το ποσό που έχει δοθεί ως προκαταβολή στους Κλίντον και Πάτερσον –οι οποίοι είναι συναθλητές στο γκολφ και στενοί φίλοι εδώ και δέκα χρόνια– αλλά φημολογείται ότι είναι επταψήφιο.

Σε μια δήλωση μέσω του εκδότη του, ο Κλίντον δήλωσε: «Η δουλειά πάνω σε ένα βιβλίο για έναν εν ενεργεία πρόεδρο –χάρη σε ό,τι γνωρίζω για τη δουλειά, τη ζωή στον Λευκό Οίκο και τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσιγκτον– ήταν πολύ διασκεδαστική.

»Και η συνεργασία μου με τον Τζιμ ήταν καταπληκτική. Είμαι φαν του πολύ καιρό τώρα».

Ο Πάτερσον πρόσθεσε: «Είμαι ένας αφηγητής, και η διορατικότητα του προέδρου Κλίντον μας επέτρεψε να αφηγηθούμε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι ένας σπάνιος συνδυασμός – οι αναγνώστες θα νιώσουν φυσικά το αίσθημα της αγωνίας, αλλά θα αποκτήσουν και μια εικόνα για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι Πρόεδρος».

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας The Guardian, η πλοκή αφορά την απαγωγή ενός εν ενεργεία προέδρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.