fbpx
Βιβλιοπωλείο BELLbooks: Ημέρα εγκαινίων

Βιβλιοπωλείο BELLbooks: Ημέρα εγκαινίων

Τα βιβλία BELL, Silk και Άρλεκιν έχουν τώρα το δικό τους σπίτι

Μετά από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία, τα βιβλία των εκδόσεων BELL, Άρλεκιν και Silk που έχουν συντροφεύσει τους Έλληνες σε φανταστικά, κατασκοπικά, αστυνομικά, τρομακτικά, ρομαντικά και λογοτεχνικά αναγνώσματα συγγραφέων best seller, έχουν, επιτέλους, το δικό τους σπίτι, το βιβλιοπωλείο BELLbooks, που βρίσκεται στην οδό Εμμ. Μπενάκη 22, στο κέντρο της πόλης.

Βιβλιοπωλείο BELLbooks: Ημέρα εγκαινίων
Ένας χώρος όπου οι αναγνώστες θα μπορούν να βρουν όλα τα βιβλία των εκδόσεων BELL, Άρλεκιν και Silk, ένας χώρος συνάντησης, προσφορών και εκπλήξεων στην καρδιά της Αθήνας!

Τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου, στις 17:00, οι eκδόσεις BELL προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό στα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου προσφέροντας ένα ποτήρι κρασί και ένα απόγευμα γνωριμίας όπου οι αναγνώστες μπορούν να ανακαλύψουν όλους τους τίτλους - νέους και παλαιότερους. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 10 συλλεκτικά (εξαντλημένα) βιβλία από το αρχείο των εκδόσεων καθώς και για δωροεπιταγές για τα βιβλία των εκδόσεων BELL, Άρλεκιν ή Silk.

Βιβλιοπωλείο BELLbooks
Εμμ. Μπενάκη 22

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.