fbpx
Ο πολιτιστικός χώρος Alpha Bank – Πολιτιστικά και η έναρξη λειτουργίας του e-shop

Ο πολιτιστικός χώρος Alpha Bank - Πολιτιστικά και η έναρξη λειτουργίας του e-shop


Ο εξαιρετικά δραστήριος από το 2011 πολιτιστικός χώρος της Alpha Bank «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ», λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης του κοινού και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, εγκαινιάζει πλέον και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), το οποίο παρέχει στους ενδιαφερομένους τη δυνατότητα να προμηθεύονται άμεσα και γρήγορα τις εκδόσεις της Τράπεζας και αντίγραφα περιορισμένου αριθμού αρχαίων νομισμάτων. Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος παρέχεται ενημέρωση για τα νέα προϊόντα αλλά και για τις εκάστοτε ισχύουσες προσφορές και εκπτώσεις.

Για τη γνωριμία του κοινού με το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρεται έκπτωση 30% σε όλες τις εκδόσεις και τα αντίγραφα αρχαίων νομισμάτων κατά το διάστημα Μαρτίου έως Αυγούστου 2017.

Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.alpha.gr/alphapolitismos

Η εκδοτική δραστηριότητα της Alpha Bank ξεκίνησε το 1957 και περιλαμβάνει εκδόσεις οικονομικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, καθώς και εκδόσεις που σχετίζονται με την ιστορία της τέχνης και την αρχαία νομισματική, καλύπτοντας ποικίλες πτυχές της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή.


 «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ»

Στον πολιτιστικό χώρο της Alpha Bank «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ», που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2011, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.30 - 16.30 στο κεντρικό κτίριο της Alpha Bank, επί της οδού Σταδίου 40 στο ισόγειο (με είσοδο από τη Στοά Νικολούδη), το κοινό έχει τη δυνατότητα:

  • να ενημερώνεται για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Alpha Bank
  • να αγοράζει τις διαθέσιμες εκδόσεις της Τράπεζας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, καθώς και αντίγραφα αρχαίων νομισμάτων από τη Νομισματική Συλλογή της
  • να γνωρίσει επιλεγμένα αρχαία νομίσματα από τη Συλλογή της Τράπεζας μέσω του διαδραστικού συστήματος Stater 3602 που λειτουργεί στον πολιτιστικό χώρο.

Ειδικότερα, στον χώρο παρουσιάζονται όλες οι δράσεις της Συλλογής Έργων Τέχνης, της Νομισματικής Συλλογής, του Ιστορικού Αρχείου και της Βιβλιοθήκης της Τράπεζας και επιπλέον προβάλλονται το Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τράπεζας στην Κέρκυρα και ο Πολιτιστικός Χώρος της Alpha Bank στο Ναύπλιο.                             

                            

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.