fbpx
Ο Stephen King στις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ο Stephen King στις εκδόσεις Κλειδάριθμος


Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος εξασφάλισαν τα δικαιώματα για την έκδοση στην Ελλάδα των έργων του Stephen King – του κορυφαίου εν ενεργεία  συγγραφέα στους τομείς του φανταστικού και του τρόμου, αλλά και ενός από τους διασημότερους και σημαντικότερους συγγραφείς εν ζωή, ένα όνομα-θρύλος της pop culture με εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Το καλοκαίρι του 2017 θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος η νέα συλλογή διηγημάτων The Bazaar Of Bad Dreams και το θρυλικό μυθιστόρημα Ι(Το Αυτό), το οποίο μεταφέρεται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Το εκδοτικό πρόγραμμα που διαμορφώνει ο εκδοτικός οίκος για τη συνέχεια θα περιλαμβάνει νέα έργα, κλασικές επιτυχίες αλλά και παλαιότερα έργα του συγγραφέα τα οποία δεν έχουν εκδοθεί ποτέ στα ελληνικά. Στόχος είναι να προσφερθεί στους λάτρεις του Stephen King μια σφαιρική παρουσίαση του έργου του, απ’ όλες τις περιόδους και τα είδη που έχει υπηρετήσει, σε άψογες μεταφράσεις και ποιοτικές από κάθε άποψη εκδόσεις. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.