fbpx
«Παραμυθιάσματα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

«Παραμυθιάσματα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Το «Διαβάζω για τους Άλλους» σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ξεκινάει μία από τις δράσεις του για το 2017. Η δράση θα λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης περίπου κάθε δεύτερη Κυριακή για 90’ διαβάζοντας και ζωντανεύοντας παραμύθια.
Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε παιδιά με μειωμένη κινητικότητα, τυφλά ή με μειωμένη όραση και κωφά ή με μειωμένη ακοή, τα οποία θα γίνουν μια ομάδα... διαφορετική από τις άλλες! Θα παρακολουθήσουν ιστορίες, θα παίξουν με τους εθελοντές, θα χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα τους!

Η ομάδα των παιδιών που θα συμμετέχει στη δράση θα είναι σταθερή, ενώ στον χώρο της δράσης θα υπάρχουν φροντιστές και διερμηνείς της ΕΝΓ για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.
Η ομάδα θα αποτελείται από 15 παιδιά.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το «Διαβάζω για τους Άλλους» είναι ένα εθελοντικό δίκτυο που έχει στόχο να εξασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση στη λογοτεχνία και τη γνώση για όλους. Οι δύο βασικοί πυλώνες δράσης του είναι οι διά ζώσης αναγνώσεις σε εντυπο-ανάπηρους και η ηχογράφηση ακουστικών βιβλίων.
Για να μπορούν όλοι να ακούνε με τα μάτια μας και να διαβάζουν με τη φωνή μας...

Ημερομηνίες δράσης
5 Φεβρουαρίου, 19 Φεβρουαρίου, 5 Μαρτίου, 19 Μαρτίου, 2 Απριλίου, 30 Απριλίου, 14 Μαΐου, 28 Μαΐου, 11 Ιουνίου

Για να λάβετε συμμετοχή ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, αποστείλετε το ενδιαφέρον σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να σας προωθηθεί η φόρμα συμμετοχής και να απαντηθούν άμεσα οι ερωτήσεις σας.

Περισσότερες πληροφορίες
6936922151, κα Σοφία Τριάδα Παπαναστασίου
6945031510, κα Νίκη Σαριδάκη.

www.giatousallous.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.