fbpx
Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη (18/12), διοργανώνει, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (ώρα 20:00), συναυλία στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, στον Βόλο.

Η μετανάστευση είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι ερμηνευτές, μέσα από ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια που αναφέρονται στις μακρινές πατρίδες, τους ξενιτεμένους και τους αγαπημένους που αφήνουν πίσω, θα ταξιδέψουν το κοινό στις ακτές της Μεσογείου και στους έντονους ρυθμούς της Ανατολής.

Με όχημα τη μουσική κληρονομιά που άφησαν πίσω τους μεγάλοι Έλληνες συνθέτες, όπως ο Θεοδωράκης, ο Μαρκόπουλος και ο Τσιτσάνης, το κοινό θα απολαύσει μια μαγική βραδιά πλαισιωμένη από εξαιρετικούς καλλιτέχνες• τον Κωνσταντίνο Ζεμπίλα στο τραγούδι, τον Ζαφείρη Κουκουσέλη στο πιάνο και τον Κωνσταντίνο Γεδίκη στο μπουζούκι και το πολίτικο λαούτο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00-17:00, εκτός Τρίτης).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 38334 Βόλος
Τ: 24210 29844| www.piop.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.