fbpx
«The Christmas book event 2016» στη Θεσσαλονίκη από το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και το thinkfree.gr

«The Christmas book event 2016» στη Θεσσαλονίκη από το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και το thinkfree.gr


Για τέταρτη χρονιά φέτος το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και η ιστοσελίδα πολιτισμού thinkfree.gr διοργανώνουν το Χριστουγεννιάτικο Γεγονός του Βιβλίου «Feel Christmas. Think People. Love Books» την Παρασκευη 9 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ.

Δέκα συγγραφείς συναντώνται με τους φίλους του βιβλίου, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος, σε ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη, χωμένοι στα βιβλία... στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο book event στη Θεσσαλονίκη. Tην εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Κική Τσιλιγγερίδου.

Το «Christmas Book Event» περιλαμβάνει εκδήλωση για τα παιδιά, έκθεση ζωγραφικής με θέμα το βιβλίο, την παρουσίαση όλων των νέων εκδόσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά Χριστούγεννα, συζήτηση με 10 συγγραφείς, κινηματογραφική και jazz εορταστική μουσική, εδέσματα, και άλλες εκπλήξεις.


anagnostikes anamniseis eswt

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Από το πρωί θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Εργαστηρίου Καλών Τεχνών Τζενανίδου με θέμα «Αναγνωστικές αναμνήσεις» στο πατάρι του βιβλιοπωλείου (διάρκεια έως 8/1/2017)

Στις 18:30, εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Στις 20:00, δέκα Έλληνες συγγραφείς οι οποίοι είδαν πρόσφατα ένα νέο βιβλίο τους στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα μιλήσουν γι’ αυτά, θα κουβεντιάσουν με το κοινό και θα υπογράψουν τα βιβλία τους... Πρόκειται για τους συγγραφείς Κυριάκο Αθανασιάδη, Σοφία Βόικου, Γλυκερία Γκρέκου, Νίκο Δαββέτα, Τζένη Μανάκη, Πέτρο Μαρτινίδη, Γιώργο Πολυράκη, Αντώνη Σατραζάνη, Έλενα Χουζούρη και Μαρία Ψωμά-Πετρίδου.

Επίσης, 10 τυχεροί, που θα βρεθούν στις 20:00 (στην εκδήλωση των συγγραφέων) το απόγευμα της Παρασκευής στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, θα κερδίσουν από 1 βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα από τους δέκα συμμετέχοντες στην εκδήλωση – ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας thinkfree.gr.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Το diastixo.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.