fbpx
«Διαβάζω για τους άλλους»: 2η ανοιχτή συνάντηση εθελοντών στη Θεσσαλονίκη

«Διαβάζω για τους άλλους»: 2η ανοιχτή συνάντηση εθελοντών στη Θεσσαλονίκη


Το «Διαβάζω για τους Άλλους» πραγματοποιεί τη 2η ανοιχτή συνάντηση εθελοντών στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 17:00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το «Διαβάζω για τους Άλλους» είναι ένα εθελοντικό δίκτυο που έχει στόχο να εξασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση στη λογοτεχνία και τη γνώση για όλους. Οι δύο βασικοί πυλώνες δράσης του είναι οι διά ζώσης αναγνώσεις σε εντυπο-ανάπηρους και η ηχογράφηση ακουστικών βιβλίων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα ανοιχτό κάλεσμα στην πόλη, ώστε οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να γνωρίσουν από κοντά το δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους», να μάθουν για τις δράσεις του, και αν το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές.

Μεταξύ των ομιλητών της συνάντησης θα είναι οι ιδρυτές του «Διαβάζω για τους Άλλους» Αργυρώ Σπυριδάκη και Θοδωρής Τσάτσος, η ψυχολόγος του Χαρίσειου Γηροκομείου Φωτεινή Φωτιάδου, και η εθελόντρια και ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.