fbpx
Μαραθώνιος δράσεων για την αστυνομική λογοτεχνία στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Μαραθώνιος δράσεων για την αστυνομική λογοτεχνία στον Πολυχώρο Μεταίχμιο


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπούν, υποστηρίζουν και εκδίδουν συστηματικά αστυνομική λογοτεχνία από το 2001. Με περισσότερους από 230 τίτλους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, με τη Λέσχη Noir, με τους δύο Μαραθώνιους Ανάγνωσης τα δύο τελευταία χρόνια, με τη δραστήρια Λέσχη Ανάγνωσης του Πολυχώρου Μεταίχμιο με εργαστήρια δημιουργικής γραφής για παιδιά, παιχνίδια μυστηρίου και διαδραστικά παιχνίδια, συζητήσεις γύρω από το αστυνομικό και άλλες δράσεις, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την αστυνομική λογοτεχνία.

metaixmioprogrammaΤο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί ολοήμερος μαραθώνιο δράσεων για μικρούς και μεγάλους. Όσοι παρευρεθούν στις εκδηλώσεις εκείνη την ημέρα θα μπουν σε κλήρωση που θα αναδείξει τρεις τυχερούς: ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει όλα τα βιβλία της αστυνομικής λογοτεχνίας που θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο την επόμενη χρονιά, το 2017, ενώ δύο ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους (από τον κατάλογο των αστυνομικών βιβλίων των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπό των εκδόσεων τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο metaixmio.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.