fbpx
Εγκαίνια για το νέο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο ΒΟΟKS PLUS/ Αrt & Coffee

Εγκαίνια για το νέο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο ΒΟΟKS PLUS/ Αrt & Coffee


Ένας νέος χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, το βιβλιοπωλείο-πολυχώρος ΒΟΟKS PLUS/ Αrt & Coffee, ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30 το απόγευμα.

Σε έναν πολυεπίπεδο χώρο, οι βιβλιόφιλοι θα ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές.

Στο BOOKS PLUS οι αναγνώστες θα βρουν τα πάντα: ελληνική και διεθνή λογοτεχνία και ποίηση, ιστορία, έρευνα, φιλοσοφία και ανθρωπιστικές επιστήμες, ελληνικά και ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών αλλά και των ειδών ζωγραφικής και χαρτικών.

Καφές, γευστικά γλυκά, πολλά από τις Κυκλάδες, αλλά και αλμυρά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, μικρά και μεγαλύτερα αντικείμενα τέχνης από νέους σχεδιαστές και αρκετά από το παρελθόν, συνοδεύονται με ανοιχτή πρόσκληση για να καταθέσει κανείς τις εικαστικές, μουσικές και συγγραφικές αναζητήσεις του στο μοναδικό Art & Coffee.

Ένας ξεχωριστός πολυχώρος με πρόγραμμα αλλά και όχι, το BOOKS PLUS/ Art & Coffee είναι ένα καινούργιο και ζωντανό στέκι για όσους αγαπούν τα βιβλία και την τέχνη.

Από τις 23 Νοεμβρίου φιλοξενούμενος καλλιτέχνης θα είναι ο Μανώλης Χάρος.

ΒOOKS PLUS/ Art & Coffee, Πανεπιστημίου 37, Αθήνα, τηλ.: 210 3222 300
www.facebook.com/booksplusartcoffee

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.