fbpx
5η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου & Μοναστηριακών Προϊόντων

5η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου & Μοναστηριακών Προϊόντων


Οι εκδόσεις Εν Πλω, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν την 5η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια.

Η έκθεση βιβλίου περιλαμβάνει περισσότερους από 1.500 τίτλους ορθόδοξης πνευματικότητας, επιλεγμένα μοναστηριακά προϊόντα, παρουσιάσεις βιβλίων, δρώμενα, μουσικές εκδηλώσεις, παιδική γωνιά και θα πραγματοποιηθεί στις 19-20-21 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Caravel, αίθουσα Μακεδονία, Bασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10 πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Xορηγοί επικοινωνίας της 5ης Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Πειραϊκή Εκκλησία, το περιοδικό «Πειραϊκή Εκκλησία» και οι ιστότοποι romfea.gr, pemptousia.gr και intv.gr.

Η «Αποκάλυψη» του Ιωάννου

Παράλληλα τις ίδιες μέρες και ώρες στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» θα λειτουργήσει μεγάλη εικαστική έκθεση με θέμα: «Η Αποκάλυψη του Ιωάννου», με έργα του γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη και του χαράκτη Νίκου Δεσεκόπουλου, ενώ κάθε βράδυ στις 8:30 θα παρουσιάζεται ένα μοναδικό πολυθέαμα με την ποιητική απόδοση του κειμένου της «Αποκάλυψης» σε μορφή θεατρικού αναλογίου από τον Νίκο Παπακώστα, τον Γιάννη Γαβρίλη και τον βυζαντινό χορό του άρχοντα πρωτοψάλτη Φώτη Κετσετζή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.