fbpx
Συνεχίζονται και φέτος οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων

Συνεχίζονται και φέτος οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων


Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει για έκτο συνεχόμενο χρόνο και με αμείωτη επιτυχία τη λειτουργία της.

Τις προηγούμενες χρονιές τη Λέσχη απασχόλησαν έργα μεταπολεμικών συγγραφέων που δεν βρίσκονται πια εν ζωή (Γιώργος Ιωάννου, Κοσμάς Πολίτης, Κώστας Ταχτσής, Δημήτρης Χατζής...), καθώς και βραβευμένα βιβλία σύγχρονων πεζογράφων, μελών της Εταιρείας, οι οποίοι και παρευρίσκονταν στις συναντήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Ιωάννα Καρυστιάνη, Ζυράννα Ζατέλη, Θανάσης Βαλτινός, Πέτρος Τατσόπουλος, Αλέξης Πανσέληνος, Έλενα Χουζούρη, Κώστας Κατσουλάρης, Γιώργος Συμπάρδης, Γιώργος Σκούρτης κ.ά. Την περσινή χρονιά οργανώθηκαν και θεατρικές βραδιές, την ευθύνη των οποίων είχε και έχει η Δέσποινα Τομαζάνη.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις φετινές συναντήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 210- 8231890, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι συναντήσεις θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων (Κοδριγκτώνος 8, 11257 Αθήνα), αρχίζοντας από Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 με 8.00 μ.μ. το απόγευμα.

Τη Λέσχη θα συντονίζουν φέτος η Κατερίνα Ζαρόκωστα, η Αργυρώ Μαντόγλου και η Δέσποινα Τομαζάνη. Υπεύθυνος προγραμματισμού παραμένει ο Αλέξης Ζήρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.authors.gr (ενότητα: Λέσχη Ανάγνωσης).

Χορηγοί της Εταιρείας Συγγραφέων είναι ο ΟΣΔΕΛ και τα Ιδρύματα Κώστα & Ελένης Ουράνη και Πέτρου Χάρη της Ακαδημίας Αθηνών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.