Το Οrange Water 2 στην Αθήνα ως τις 5 Οκτωβρίου

Το Οrange Water 2 στην Αθήνα ως τις 5 Οκτωβρίου


Έως τις 5 Οκτωβρίου θα διαρκέσουν οι δράσεις του εικαστικού φεστιβάλ Orange Water 2 στην Αθήνα, με την παρουσίαση μιας ακόμη έκθεσης Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το εικαστικό φεστιβάλ Orange Water ενοποιεί χώρους πολιτισμού της Αθήνας και των νησιών μέσα από εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, βιντεοπροβολές και εγκαταστάσεις κυρίως Ελλήνων, Ολλανδών αλλά και διεθνών καλλιτεχνών. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας. Το 2015, τις δράσεις του φεστιβάλ παρακολούθησαν πάνω από 50.000 επισκέπτες στους 9 χώρους διεξαγωγής στην Αθήνα, την Πάρο και την Κρήτη.

Το Οrange Water 2 στην Αθήνα ως τις 5 Οκτωβρίου

Μετά την πετυχημένη παρουσία του φεστιβάλ στα νησιά, οι διοργανωτές Αποστόλης Ζολωτάκης και Κέλλυ Αθανασιάδου, φέρνουν τις δράσεις στην Αθήνα με δύο εκθέσεις και παρουσίαση του φετινού καταλόγου. Οι χώροι που φιλοξενούν το φεστιβάλ είναι το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και το The Loft. Η έκθεση στο The Loft θα γίνει στις αρχές Οκτώβρη, ενώ η παρουσίαση του καταλόγου θα γίνει στα μέσα του ίδιου μήνα.

Στο Ολλανδικό Ινστιτούτο, η έκθεση έχει ανοίξει από τις 5 Σεπτέμβρη, θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτώβρη και είναι επισκέψιμη για το κοινό τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00, στην οδό Μακρή 11 (στάση μετρό «Ακρόπολη»).

Το γενικό εννοιολογικό πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ έχει τίτλο «Fata Morgana». Η είσοδος σε όλες τις εκθέσεις του Orange Water είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Οrange Water 2 στην Αθήνα ως τις 5 Οκτωβρίου

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Frans Horbach, Ελένη Ζούνη, Henk Crouwel, Μαριγώ Κάσση, Εύα Βασδέκη, Kelly, Frank Lenferink, Κυριάκος Μορταράκος, Jan Mulder, Anja Nieuwold, Bert van Santen, Γιώτα Σκαρβέλη, Digna Weiss, Eef de Graaf, Γιάννης Κολιός, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Αποστόλης Ζολωτάκης, Ευγενία Κουμάνταρου.

Επιμέλεια : Αποστόλης Ζολωτάκης

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
The Athens Prize for Literature

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, έγινε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου η απονομή των βραβείων The Athens Prize for Literature του περιοδικού (δε)κατα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: