fbpx
«Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά», στον 9,58 FM της ΕΡΤ3

«Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά», στον 9,58 FM της ΕΡΤ3

Κάθε Παρασκευή 10:00-11:00, η εκπομπή «Καλημέρα», που επιμελείται και παρουσιάζει η Αναστασία Γρηγοριάδου στον 9,58 FM της ΕΡΤ3 γίνεται «Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά» και είναι όλη αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο, γεμάτη ιστορίες, εικόνες, χαρακτήρες, βιβλία για παιδιά.

Για μία ώρα η εκπομπή «ξεφυλλίζει» βιβλία, τυπωμένες ή ψηφιακές σελίδες βιβλίων για παιδιά,γνωρίζει καινούριες εκδόσεις και θυμάται τις παλαιότερες. Συγγραφείς έρχονται στην εκπομπή για να διαβάσουν τα βιβλία τους. Ακόμα, γίνονται αφιερώματα σε σπουδαία βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας, ακροάτριες κι ακροατές διαβάζουν τα αγαπημένα τους παιδικά βιβλία ή αγαπημένα βιβλία και μικρά βιβλιοπωλεία της πόλης προτείνουν βιβλία για συγκεκριμένες θεματικές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκπομπών ακούγονται τραγούδια και μουσικές από όλο τον κόσμο, από τα γνωστά και αγαπημένα που έχουν γραφτεί για παιδιά. Η εκπομπή ακούγεται σε επανάληψη και την Κυριακή, 10:00-11:00.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.