fbpx
Ξένοι συγγραφείς τον Ιούνιο στα Public

Ξένοι συγγραφείς τον Ιούνιο στα Public


Τα Public διοργανώνουν σειρά συναντήσεων με διακεκριμένους ξένους συγγραφείς όλο τον Ιούνιο, στα καταστήματα Συντάγματος και Τσιμισκή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ξεκινώντας στις 7 Ιουνίου, στις 19:00, το συγγραφικό δίδυμο με το ψευδώνυμο Nicci French θα βρίσκεται στα PublicΤσιμισκή με το βιβλίο Οργισμένη Παρασκευή, το πέμπτο μυθιστόρημα της σειράς από τις εκδόσεις Διόπτρα, ενώ ερωτήσεις στους συγγραφείς θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος. Την επόμενη μέρα, 8 Ιουνίου, στις 21:00, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν θα ζωντανέψει στο Public Συντάγματος. Ερωτήσεις στο συγγραφικό δίδυμο θα απευθύνει η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα.

Κατόπιν, στις 22 Ιουνίου, τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη θα υποδεχτούν δύο γνωστούς συγγραφείς της Λατινικής Αμερικής. Τα Public Συντάγματος, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής και τις Εκδόσεις Πατάκη υποδέχονται στις 20:30 τον Χιλιανό συγγραφέα Pablo Simonetti με τη Λογική των εραστών (εκδ.Πατάκη). Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Ana de Miguel και συμμετέχει η μεταφράστρια Τιτίνα Σπερελάκη. Την ίδια μέρα στις 19:00 στα Public Τσιμισκή θα βρίσκεται ο Andres Neuman, στο πλαίσιο της παρουσίασης των βιβλίων του Ο ταξιδιώτης του αιώνα, Βαρβαρισμοί και Κατά μόνας (εκδ. Opera).

Τέλος, με αφορμή τη συναυλία της στο Piraeus Academy στις 25 Ιουνίου, η Patti Smith θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος στις 18:00 για να υπογράψει αντίτυπα από τα βραβευμένα βιβλία της Just Kids (Πάτι και Ρόμπερτ, εκδόσεις Κέδρος) και M Train.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.