fbpx
Η επιστροφή του Χάρι Πότερ

Η επιστροφή του Χάρι Πότερ


Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, το θεατρικό έργο Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί – Μέρη 1 & 2 που φέρει την υπογραφή του Τζακ Θορν θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Η πρώτη επίσημη θεατρική μεταφορά ιστορίας με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016. Η ειδική αυτή έκδοση με το σενάριο του έργου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες αναγνώστες να διαβάσουν την επική όγδοη περιπέτεια του Χάρι Πότερ. Το e-book της ελληνικής γλώσσας θα κυκλοφορήσει από το Pottermore, τον ψηφιακό εκδότη των ιστοριών του Χάρι Πότερ και του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Δεκαεννέα χρόνια μετά το τέλος της προηγούμενης συναρπαστικής ιστορίας (Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου [2007]), ο Χάρι είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο και εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας. Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπερδεύεται με το παρόν, πατέρας και γιος μαθαίνουν την ενοχλητική αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι προβάλλει από μέρη που δεν το περιμένεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.