booksecrets - Ένα startup που αγαπάει το βιβλίο

booksecrets - Ένα startup που αγαπάει το βιβλίο


Η booksecrets είναι μια νέα ελληνική προσπάθεια στον χώρο του βιβλίου, που φιλοδοξεί να ζωντανέψει τα βιβλία όλων μας. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, διαθέσιμη από τον υπολογιστή μας ή οποιοδήποτε έξυπνο κινητό (iOs και Android), η οποία παρέχει πληροφορίες που κάνουν την ανάγνωση κάθε βιβλίου απολαυστικότερη και συναρπαστικότερη. Η εφαρμογή καθιστά κάθε πληροφορία άμεσα διαθέσιμη και δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για καθετί νέο. Από την άλλη μεριά, εκδότες, συγγραφείς και αναγνώστες δημιουργούν συνεχώς σχετικό περιεχόμενο, ακόμα και για το πιο δυσεύρετο βιβλίο. Αυτό το περιεχόμενο δεν ακολουθεί τον τίτλο για τον οποίο δημιουργήθηκε, αλλά είναι σκορπισμένο σε εφήμερες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, σε blogs και ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να μην φτάνει σε κάθε ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία της booksecrets. Πλέον τα αγαπημένα μας βιβλία, μπορούν να μας καλούν όταν έχουν κάτι να μας πουν, ενώ μπορούμε να ανακαλύψουμε το επόμενο βιβλίο μας, μέσω των μυστικών που μεταφέρει: μια αφήγηση, επικαιροποιημένες σκέψεις του δημιουργού, μουσικές επιλογές, ένα επιπλέον κεφάλαιο, διορθώσεις, ιστορίες σχετικές με το θέμα ή με τους χαρακτήρες, την πηγή έμπνευσης του συγγραφέα, διαδραστικές σελίδες, ηχητικά εφέ, στοχευμένες βιβλιοφιλικές προσφορές και άλλα πολλά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καταβάστε την εφαρμογή και μπορείτε να αρχίσετε σήμερα κιόλας να περιηγήστε στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και των μυστικών που έχουν να μας πουν…

Η booksecrets επιλέχθηκε και συμμετέχει στην θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων του Orange Grove, που τελεί υπό την αιγίδα της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ διακρίθηκε πρόσφατα στις 15 πιο καινοτόμες ιδέες για το βιβλίο παγκοσμίως, στον διαγωνισμό Renew The Book που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ολλανδών Εκδοτών με την Rockstart Amsterdam.

Η λειτουργία της booksecrets στην Ελλάδα υποστηρίζεται από την βιβλιογραφική βάση ΟΣΔΕΛnet του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Για λειτουργικό iOS, εδώ

Για λειτουργικό Android, εδώ


 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
The Athens Prize for Literature

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, έγινε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου η απονομή των βραβείων The Athens Prize for Literature του περιοδικού (δε)κατα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: