Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη

Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη


Με τίτλο «Τι σημαίνει μεταμοντέρνα ποίηση;» και εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό, η Σχολή στις Εκδόσεις Πατάκη οργανώνει εργαστήρι ποίησης που θα ολοκληρωθεί σε πέντε συναντήσεις, με ημερομηνία έναρξης στις 11 Μαίου, 2016.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα διερευνηθούν τα πολλαπλά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής, ευρωπαϊκής και αμερικανικής ποίησης και θα εξεταστεί κατά πόσον ο μεταμοντερνισμός αποτελεί ρήξη με τον μοντερνισμό ή απλώς μια ακραία έκφανσή του. Αντιπαραβάλλοντας τα έργα μοντέρνων ποιητών (Σεφέρης, Έλιοτ, Πάουντ, Χέρμπερτ) με αυτά των μεταμοντέρνων (Στήβενς, Άσμπερυ, Ντάφυ, Κάρσον) θα εντοπιστούν τα σημεία εκείνα έντασης και απόκλισης ανάμεσα στα έργα αυτά, που δείχνουν ότι η μεταμοντέρνα ποίηση μάς εισάγει σε ένα νέο, εξίσου εύφορο και συναρπαστικό, ποιητικό τοπίο.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (5 μ.μ.- 8 μ.μ.) στις Εκδόσεις Πατάκη, Παναγή Τσαλδάρη (πρώην Πειραιώς) 38. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 160 ευρώ (εξόφληση πριν την πρώτη συνάντηση). Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για αίτηση συμμετοχής/ εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το εργαστήρι, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210.36.50.010 (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 - 15:00)

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Πέθανε ο Άρης Μπερλής

Πέθανε σήμερα ο μεταφραστής, δοκιμιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Άρης Μπερλής, μία από τις πιο αξιόλογες μορφές των σύγχρονων ελληνικών γραμμάτων. Ο Άρης Μπερλής γεννήθηκε στην Πάτρα το 1944....

ΝΕΑ
The Athens Prize for Literature

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, έγινε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου η απονομή των βραβείων The Athens Prize for Literature του περιοδικού (δε)κατα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: