Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη

Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη


Με τίτλο «Τι σημαίνει μεταμοντέρνα ποίηση;» και εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό, η Σχολή στις Εκδόσεις Πατάκη οργανώνει εργαστήρι ποίησης που θα ολοκληρωθεί σε πέντε συναντήσεις, με ημερομηνία έναρξης στις 11 Μαίου, 2016.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα διερευνηθούν τα πολλαπλά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής, ευρωπαϊκής και αμερικανικής ποίησης και θα εξεταστεί κατά πόσον ο μεταμοντερνισμός αποτελεί ρήξη με τον μοντερνισμό ή απλώς μια ακραία έκφανσή του. Αντιπαραβάλλοντας τα έργα μοντέρνων ποιητών (Σεφέρης, Έλιοτ, Πάουντ, Χέρμπερτ) με αυτά των μεταμοντέρνων (Στήβενς, Άσμπερυ, Ντάφυ, Κάρσον) θα εντοπιστούν τα σημεία εκείνα έντασης και απόκλισης ανάμεσα στα έργα αυτά, που δείχνουν ότι η μεταμοντέρνα ποίηση μάς εισάγει σε ένα νέο, εξίσου εύφορο και συναρπαστικό, ποιητικό τοπίο.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (5 μ.μ.- 8 μ.μ.) στις Εκδόσεις Πατάκη, Παναγή Τσαλδάρη (πρώην Πειραιώς) 38. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 160 ευρώ (εξόφληση πριν την πρώτη συνάντηση). Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για αίτηση συμμετοχής/ εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το εργαστήρι, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210.36.50.010 (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 - 15:00)

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Βιβλία που φωτίζουν στο σκοτάδι ενόψει της ολικής έκλειψης στις ΗΠΑ

Παροξυσμός επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει της ολικής έκλειψης ηλίου που θα παρατηρηθεί στις 21 Αυγούστου, η πρώτη ολική έκλειψη που θα είναι ορατή από αμερικανικό έδαφος από το 1991. Κι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER