fbpx
Ο Αντώνης Κανάκης και οι Εκδόσεις ΙΑΝΟS στηρίζουν το Ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός»

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Εκδόσεις ΙΑΝΟS στηρίζουν το Ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός»


Το βιβλίο του Αντώνη Δούμα-Κανάκη, Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα), είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο, το οποίο άγγιξε το αναγνωστικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του, τον Μάιο του 2015. Ιδιαίτερα σημαντική και ταυτόχρονα συγκινητική αποδεικνύεται η έμπρακτη συμμετοχή και συνεισφορά των αναγνωστών, οι οποίοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν στηρίζει με κάθε αγορά του βιβλίου το ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός», στο οποίο διατίθενται τα έσοδα των πωλήσεων τόσο από τον συγγραφέα όσο και από τις εκδόσεις IANOS. Συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου κατατέθηκαν τα πρώτα 15.752,17 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ορφανοτροφείου.

Οι αναγνώστες έκαναν την πρώτη έκδοση του βιβλίου να εξαντληθεί μέσα στις πρώτες 13 ημέρες της κυκλοφορίας του και μέχρι σήμερα κατατάσσουν το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη, σταθερά, στην κορυφή των πωλήσεων όλων των ενημερωμένων βιβλιοπωλείων της χώρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.