fbpx
Ο Guy Verhofstadt στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο Guy Verhofstadt στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Η παρουσίαση του βιβλίου Η ασθένεια της Ευρώπης και η αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού (μτφρ. Μαργαρίτα Μπονάτσου, Εκδόσεις Παπαδόπουλος 2016) του Guy Verhofstadt, προέδρου της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, ύψος Χαμοστέρνας, Ταύρος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Guy Verhofstadt, συγγραφέας και πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και Αριστείδης Χατζής, αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών ΕΚΠΑ. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες στο τηλ.: 210.2816134 (εσωτ. 817).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.