fbpx
Αλλαγές στη διοίκηση του ΟΣΔΕΛ

Αλλαγές στη διοίκηση του ΟΣΔΕΛ


Αλλαγές έγιναν στη διοίκηση του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού. Από την 1η Φεβρουαρίου 2016, τη θέση του Διευθυντή καταλαμβάνει ο μέχρι σήμερα νομικός σύμβουλος του ΟΣΔΕΛ κ. Γιωργανδρέας Ζάννος, ενώ ο έως σήμερα Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Κώστας Κυριακόπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών Τύπου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΟΣΔΕΛ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων παγκοσμίως, τις αλλαγές και τις προσαρμογές που αυτές επιβάλλουν στην ελληνική νομοθεσία, καθώς και τις ανάγκες για ανάπτυξη νέων υπηρεσιών που προκύπτουν για τον Οργανισμό στο νέο περιβάλλον, παραδοσιακό και ψηφιακό, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των δικαιούχων του, δημιουργών και εκδοτών, και την κάλυψη των αναγκών των κάθε είδους χρηστών (εκπαιδευτικών οργανισμών, βιβλιοθηκών, επιχειρήσεων κ.ά.).

Ο κ. Γιωργανδρέας Ζάννος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εξειδικευμένος σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνέβαλε στην ίδρυση του ΟΣΔΕΛ το 1996 και έκτοτε είναι νομικός του σύμβουλος. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της ΕΡΤ Α.Ε. και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.