Εργαστήριο τέχνης του πεζού λόγου με τον Στρατή Χαβιαρά στο Ναύπλιο
Εργαστήριο τέχνης του πεζού λόγου με τον Στρατή Χαβιαρά στο Ναύπλιο

Εργαστήριο τέχνης του πεζού λόγου με τον Στρατή Χαβιαρά στο Ναύπλιο

Τόπος διεξαγωγής: Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα σεμιναρίων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Ναύπλιο (Πλατεία Φιλελλήνων και οδός Όθωνος).
Διάρκεια του εργαστηρίου: 12 ώρες.
Μέρες και ώρες διεξαγωγής: Το εργαστήριο περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις τρίωρες συναντήσεις, που θα υλοποιηθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 14.00.
Αριθμός συμμετεχόντων: Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων οι οποίοι θα επιλεγούν από τον συντονιστή θα είναι δώδεκα.
Κόστος: Το εργαστήριο προσφέρεται χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

Τρόπος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και τις 21 Φεβρουαρίου, με θέμα: «Συμμετοχή στη σειρά συναντήσεων του εργαστηρίου τέχνης του πεζού λόγου» και θα πρέπει να υποβάλουν:

α) σύντομο βιογραφικό σημείωμα, όπου θα περιλαμβάνονται απαραιτήτως στοιχεία επικοινωνίας, η ηλικία, οι σπουδές, ενδεχόμενες δημοσιεύσεις τους και

β) ένα δείγμα γραφής τους σε ηλεκτρονική μορφή, πληκτρολογημένο με 1,5 διάστιχο, με γραμματοσειρά Verdana και μέγεθος γραμμάτων 12, μεγίστης εκτάσεως χιλίων λέξεων.

Το δείγμα γραφής θα είναι ένα μικρό διήγημα-άσκηση: μια σύντομη, τολμηρή, καλά δομημένη (με αρχή, μέση και τέλος) ερωτική σκηνή, σε πρώτο ή τρίτο πρόσωπο. Η ιδέα είναι να περιγραφούν γνήσια ανθρώπινα συναισθήματα ή και προβλήματα, με σύνθετο λόγο και κίνηση (δράση) στο είδος της ερωτικής λογοτεχνίας – όχι της πορνογραφίας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή εάν υποβληθεί ηλεκτρονικά πέραν της 21ης Φεβρουαρίου.

Επιλογή συμμετεχόντων: Η επιλογή των τελικών συμμετεχόντων θα γίνει από τον συντονιστή του εργαστηρίου, συγγραφέα Στρατή Χαβιαρά.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: Η κοινοποίηση της λίστας επιτυχόντων θα γίνει στις 18-20 Μαρτίου και οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του 1ου Πανελληνίου Συμποσίου για τους Συγγραφείς της Αργολίδας «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής», εδώ / (είναι υπό κατασκευή, σύντομα θα είναι σε λειτουργία) και καθημερινά, ώρες 10.00-17.00, στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, τηλ.: 27520.47040 και 27520.47030.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Διαλέξεις & αναγνώσεις του Γιώργου Χουλιάρα στην Καλιφόρνια και στη Νέα Υόρκη

Προσκεκλημένος από τα Πανεπιστήμια Κολούμπια (Columbia) και Στάνφορντ (Stanford) για να δώσει διαλέξεις και να διαβάσει από το έργο του θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια ο Γιώργος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: