fbpx
Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το αναγνωστικό κοινό προσφέρουν βιβλία σε άπορες οικογένειες

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το αναγνωστικό κοινό προσφέρουν βιβλία σε άπορες οικογένειες


Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν όλους τους αναγνώστες να λάβουν ενεργά μέρος στην πρωτοβουλία #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθούν δεκάδες βιβλία της σειράς Μεταίχμιο pocket (βιβλία τσέπης) σε άπορες οικογένειες. Οι αναγνώστες αρκεί απλώς να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα που θα βρουν στο www.metaixmio.gr έως τις 10 Ιανουαρίου 2016. Όσο περισσότεροι αναγνώστες δηλώσουν συμμετοχή, τόσο αυξάνεται ο αριθμός των βιβλίων που ο εκδοτικός οίκος θα χαρίσει: με 500 συμμετοχές θα δοθούν σε άπορες οικογένειες 50 βιβλία, με 1.000 συμμετοχές 100 βιβλία και ούτω καθεξής.

Μάλιστα, συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία, οι αναγνώστες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία βιβλιοθήκη γεμάτη pocket! Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει και τους 52 τίτλους που κυκλοφορούν στη σειρά pocket από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και συγχρόνως μία βιβλιοθήκη, ευγενική προσφορά της εταιρείας Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2016 και το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη βιβλιοθήκη με τα pocket θα ανακοινωθεί στο www.metaixmio.gr την επόμενη μέρα, 12 Ιανουαρίου.

Η σειρά Μεταίχμιο pocket δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών και αριθμεί μέχρι στιγμής 52 τίτλους –έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά βιβλία που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες– σε χαμηλές τιμές (από 5,47 έως 8,80 €) και σε μικρό, βολικό σχήμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.