fbpx
Φεστιβάλ Hack The Book: ένας μαραθώνιος επαναπροσδιορισμού του βιβλίου

Φεστιβάλ Hack The Book: ένας μαραθώνιος επαναπροσδιορισμού του βιβλίου


Το φεστιβάλ Hack The Book, που θα διεξαχθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στις 22-24 Ιανουαρίου 2016, απευθύνεται σε designers, εκδότες, επιμελητές περιεχομένου, start-uppers, προγραμματιστές, δημιουργικούς ανθρώπους, καινοτόμους επιχειρηματίες, μαζί με το δίκτυο του Europeana Space και την υποστήριξη της ΕΕΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα). Το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία μέσα από ομιλίες, εργαστήρια και ένα διήμερο hackathon –έναν μαραθώνιο δημιουργικού προγραμματισμού, σχεδιασμού και επιχειρηματικής καινοτομίας– να συζητήσει εκ νέου και να προτείνει καινούργια μοντέλα διανομής και υπόστασης του βιβλίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά με δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.