fbpx
Εργαστήρια Σύγχρονων Γονέων στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Εργαστήρια Σύγχρονων Γονέων στον Πολυχώρο Μεταίχμιο


Συνεχίζεται ο κύκλος διαδραστικών εργαστηρίων που βοηθούν τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες ζωής, στον Πολυχώρο των Εκδόσεων Μεταίχμιο με εισηγήτρια τη Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγο, σύμβουλο γονέων και συγγραφέα, με θέμα: «Γνωρίζοντας τον παιδικό εγκέφαλο και πώς τον προσεγγίζουμε».

Πρόγραμμα:

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Εκρήξεις θυμού; Αντιρρήσεις και αντιδράσεις; Νεύρα και κρεμασμένα μούτρα; Φόβοι, κλάματα, φωνές; Εξηγώντας με τρόπο κατανοητό τι συμβαίνει στον παιδικό εγκέφαλο σε τέτοιες στιγμές, θα μάθετε πώς να επεμβαίνετε αποτελεσματικά για να χτίσετε μια καλή σχέση με τα παιδιά σας.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Η εφηβεία είναι μια πολύτιμη περίοδος κατά την οποία τα παιδιά μαθαίνουν σταδιακά για τη ζωή πέρα από τα ασφαλή όρια της οικογένειάς τους, μαθαίνουν να συσχετίζονται υπεύθυνα με άλλους, καθώς και να παίρνουν ασφαλή ρίσκα. Η αλλοπρόσαλλη και συχνά ανεύθυνη συμπεριφορά μέχρι τώρα καταλογιζόταν στις ορμόνες. Τελευταίες ανακαλύψεις στη νευροψυχολογία μάς βοηθούν να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον εγκέφαλό τους προτείνοντάς μας τρόπους να τα καθοδηγούμε, ώστε να υποστηρίξουμε αυτή τη διαδικασία και να δομήσουμε καλές σχέσεις μαζί τους.

Εισιτήριο: ένα βιβλίο των Εκδόσεων Μεταίχμιο ελάχιστης αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε εργαστήριο.

Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 211.3003580 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.