fbpx
Σεμινάρια για το παραμύθι με τον Μάνο Κοντολέων

Σεμινάρια για το παραμύθι με τον Μάνο Κοντολέων


Ο συγγραφέας Μάνος Κοντολέων συντονίζει κύκλο οκτώ τρίωρων σεμιναρίων ανά δεκαπενθήμερο με θέμα τη Δημιουργική Ανάγνωση και Συγγραφή Παραμυθιών, στον χώρο των Εκδόσεων Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 265, Κηφισιά). Τα σεμινάρια ξεκινούν τον Νοέμβριο, θα γίνονται κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, ώρα 17:00-20:00, και συνδιοργανώνονται από τις Εκδόσεις Κηφισιά και το βιβλιοφιλικό site Bookia. Κατά τη διάρκειά τους, θα συζητηθούν οι τάσεις και οι δυνατότητες του λαϊκού όσο και του έντεχνου παραμυθιού ως ένας τρόπος συγγραφικής έκφρασης του ενήλικα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις τεχνικές γραφής των παραμυθιών, σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μύθους και παραμύθια μέσα στη σχολική πράξη και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διαβάσουν, να αναλύσουν και να συζητήσουν γνωστά παραμύθια (λαϊκά, Γκριμ, Περό, Άντερσεν, Ουάιλντ, σύγχρονα). Παράλληλα, θα αναλύονται και παραμυθικές ιστορίες γραμμένες από τους ίδιους. Κείμενα που θα παραχθούν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα Κηφισιά, στο kifisianews.gr και στο bookia.gr. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δωρεάν βιβλία του Μάνου Κοντολέων.
Συμμετοχή ανά άτομο: 260 €, για φοιτητές και ανέργους 240 € (εφάπαξ καταβολή με την εγγραφή).

Αιτήσεις συμμετοχής έως 26 Οκτωβρίου, εναρκτήρια συνάντηση γνωριμίας τέλος Οκτωβρίου (σχετική ανακοίνωση θα σταλεί στους ενδιαφερόμενους).

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.: 210.8011590 & 210.6232989 (καθημερινά 10:30’- 14:00’), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Εκδόσεις «Κηφισιά», Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Σπόρος», Δροσίνη 7, Κηφισιά, για την προμήθεια βιβλίων των συμμετεχόντων με έκπτωση 20%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.