fbpx
Νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης στην Εταιρεία Συγγραφέων

Νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης στην Εταιρεία Συγγραφέων


Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία τη λειτουργία της για πέμπτη χρονιά. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις συναντήσεις, που θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων (Κοδριγκτώνος 8, Αθήνα), με πρώτη συνάντηση την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 210.8231890 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τη Λέσχη συντονίζουν φέτος η Κατερίνα Ζαρόκωστα, η Ζέτα Κουντούρη και η Δέσποινα Τομαζάνη, ενώ συμβουλευτικό ρόλο στον σχεδιασμό έχει ο Αλέξης Ζήρας.

Τα προηγούμενα χρόνια, τα μέλη της Λέσχης διάβασαν βραβευμένα μυθιστορήματα, συλλογές διηγημάτων, μεταφράσεις και κριτικές μελέτες μελών της Εταιρείας. Κατάλογος βιβλίων, από τον οποίο θα επιλεγούν όσα θα απασχολήσουν τη Λέσχη Ανάγνωσης το φθινόπωρο του 2015 και την άνοιξη του 2016, θα προταθεί με επόμενη ανακοίνωση. Κοινή επιθυμία αποτελεί παλαιά και νέα μέλη της Λέσχης να έχουν πιο ενεργό συμμετοχή στην πραγματοποίηση των παρουσιάσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.