Χρυσό βραβείο στην οσδελnet.gr

Χρυσό βραβείο στην οσδελnet.gr

Χρυσό βραβείο στην οσδελnet.gr
Το χρυσό βραβείο έλαβε η οσδελnet.gr, στην κατηγορία «Best Vertical / Thematic Sites –Directory», κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Digital Media Awards στις 3/6/2015. Ήταν μία βραδιά γιορτής για τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και της δημιουργίας, ο οποίος για τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση.

Ένα από τα σημαντικότερα project που υλοποίησε ο ΟΣΔΕΛ το 2014, η οσδελnet.gr, συνιστά το απαραίτητο εργαλείο για την υλοποίηση του βασικού ρόλου του ΟΣΔΕΛ: τη διανομή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε συγγραφείς και εκδότες. Με πλούσια πληροφόρηση, την οποία οι ίδιοι οι δικαιούχοι υποβάλλουν στον Οργανισμό, η οσδελnet.gr εξελίσσεται καθημερινά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Στηριζόμενος στο πρωτόκολλο επικοινωνίας «ONIX 3.1 for Books», ο ΟΣΔΕΛ δημιούργησε με την οσδελnet.gr μια πλατφόρμα η οποία καταφέρνει να διασυνδέσει πληροφοριακά όλα τα στάδια της παραγωγής και της διακίνησης των βιβλίων, έντυπων ή μη. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με όλες τις υπάρχουσες πλατφόρμες, υπηρεσίες και εφαρμογές. Μετά την περίοδο της πιλοτικής εφαρμογής της, είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και καλύπτει αποτελεσματικά τόσο τους χρήστες του Διαδικτύου όσο και τους επαγγελματίες του βιβλίου. Ο σχεδιασμός της εξυπηρετεί προβολή σε PC, laptop, smartphones, tablet.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Οι νικητές των βραβείων του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ για το 2018

Με το μήνυμα «Το μικρό είναι μεγάλο μέσα σ’ ένα βιβλίο», το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τη Μουσική Βιβλιοθήκη ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ πραγματοποίησαν,...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: