Καλοκαίρι για παιδιά στο Μουσείο Ηρακλειδών

Καλοκαίρι για παιδιά στο Μουσείο Ηρακλειδών
Το Μουσείο Ηρακλειδών ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμά του για το καλοκαίρι, MathemARTics Camp 2015 (22 Ιουνίου – 31 Ιουλίου), το οποίο περιλαμβάνει έξι αυτοτελείς κύκλους για παιδιά Νηπιαγωγείου-Δημοτικού με ολιγομελή τμήματα, ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα μαθηματικών, φιλολόγων, μουσικών, εικαστικών και μουσειοπαιδαγωγό υπεύθυνο για κάθε τμήμα. Κάθε κύκλος έχει εβδομαδιαία διάρκεια: Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00 έως 16:00 (Βασικό πρόγραμμα) ή κι από 16:00 έως 17:30 (Προαιρετικό πρόγραμμα), προσφέροντας στα παιδιά πολλές ώρες δημιουργίας, χαράς και γνώσης μέσα από πρωτότυπα, βιωματικά εργαστήρια με άξονα το τρίπτυχο «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά».

Το Βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά τα εργαστήρια: Μαθηματικά σαν Παιχνίδι, Παιχνίδια Λόγου και Σκέψης, Εικαστικά, Μουσικοκινητική Αγωγή, Αγγλικά σαν Παιχνίδι (Creative English Learning και Exploring English through Sciences), Εργαστήριο Φιλοσοφίας για παιδιά. Στο Προαιρετικό πρόγραμμα θα πραγματοποιούνται τα εργαστήρια: α) STEM: «Λιλιπούτειοι Μηχανικοί» και Εκπαιδευτική Ρομποτική «WeDo» από την WROHellas, και β) πρόγραμμα αρχιτεκτονικής για παιδιά ARRKI από τον ΑΚΤΟ.

Πληροφορίες: 210.3461954, 210.3461981

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Διαλέξεις & αναγνώσεις του Γιώργου Χουλιάρα στην Καλιφόρνια και στη Νέα Υόρκη

Προσκεκλημένος από τα Πανεπιστήμια Κολούμπια (Columbia) και Στάνφορντ (Stanford) για να δώσει διαλέξεις και να διαβάσει από το έργο του θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια ο Γιώργος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: