fbpx

FEEL CHRISTMAS 2014

FEEL CHRISTMAS 2014
Για τρίτη χρονιά φέτος το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και η ιστοσελίδα πολιτισμού thinkfree.gr διοργανώνουν το χριστουγεννιάτικο γεγονός του βιβλίου «Feel Christmas. Think People. Love Books», την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014. Δέκα συγγραφείς συναντώνται την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος, συνομιλούν μεταξύ τους και συναναστρέφονται με αναγνώστες σε ατμόσφαιρα γιορτινή, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο book event στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει για 3η χρονιά η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου.

Το «Christmas Book Event» περιλαμβάνει την παρουσίαση όλων των νέων εκδόσεων που θα πρωταγωνιστήσουν τα φετινά Χριστούγεννα, συζήτηση με συγγραφείς, κινηματογραφική και jazz μουσική, εδέσματα, κρασί, συλλεκτικά αλλά και μεγάλα δώρα και άλλες εκπλήξεις. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Στις 18.00, εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά: ο Δημήτρης Μπασλάμ μάς παρουσιάζει τους ήρωες του Γαργαληστή, του Αγησίλαγου και της Θυμωμένης μπετονιέρας συνοδεία μουσικής.

Στις 19.30 οι συγγραφείς Έλενα Αρτζανίδου, Ισίδωρος Ζουργός, Βασίλης Κωνσταντίνου, Πασχάλης Λαμπαρδής, Λένα Μαντά, Πέτρος Μαρτινίδης, Δημήτρης Μπασλάμ, Λέων Ναρ, Τόλης Νικηφόρου, Νικόλαος Σεβαστάκης, οι οποίοι είδαν πρόσφατα ένα νέο βιβλίο τους στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, θα μιλήσουν γι' αυτά και όχι μόνο...

10 τυχεροί αναγνώστες, που θα παραβρεθούν στη συζήτηση, θα κερδίσουν από 1 βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα από τους δέκα συμμετέχοντες στην εκδήλωση – ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας thinkfree.gr.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Ενημερωθείτε για λεπτομέρειες της εκδήλωσης εδώ: www.thinkfree.gr, http://www.facebook.com/ thinkfree.gr και http://www.facebook.com/konstantinidisbooks

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.