fbpx

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΚΣ «ΚΟΜΙΚΟΜΑΝΙΑ»

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΚΣ «ΚΟΜΙΚΟΜΑΝΙΑ»
Δεκαεννέα Έλληνες και μία Βραζιλιάνα δημιουργοί θα συμμετάσχουν στην έκθεση κόμικς που θα γίνει από τις 5 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2015, στο βιβλιοκαφέ «Έναστρον». Οι συμμετέχοντες είναι: Παναγιώτης Αγαλιώτης, Rosali Alves, Δημήτριος Βενάρδος, Μανόλης Ζουλάκης, Λευτέρης Καλυμιός, Βάλια Καπάδαη, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Αλεξία Λουγιάκη, Χρήστος Μακροζαχόπουλος, Μalk (Νίκος Γιαμαλάκης), Αλέξανδρος Μαρκουλάκης, Βασίλειος Μισιάκας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Δημήτρης Παγώνας, Σταυρούλα Παπαδάκη, Γρηγόρης Σαντοριναίος, Skylla, Tragenia (Ευγενία Τραγάκη), Παναγιώτης Tσαούσης, Κώστας Φραγκιαδάκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, θα γίνουν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, με παρουσιάσεις νέων εκδόσεων, υπογραφές από τους δημιουργούς, διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων, ενώ η έκθεση θα κλείσει επίσημα το Σάββατο 3 Ιανουαρίου με παρουσιάσεις άλλων νέων εκδόσεων, υπογραφές από τους δημιουργούς, ένα διαδραστικό κομιξοπαιχνίδι και κληρώσεις δώρων.

Βιβλιοκαφέ «Έναστρον»: Σόλωνος 101, τηλ. 210 3828 139, www.enastron.com.gr
comicon-shop: Σόλωνος 128, τηλ.: 213 0080 255, www.comicon-shop.gr

επιμέλεια: Ρ.Μπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.