fbpx

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Πελεκάνος, o «μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στην Αμερική» σύμφωνα με τον Στίβεν Κινγκ, επισκέπτεται την Αθήνα προσκεκλημένος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λέξεις και Σκέψεις», την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στη Στέγη. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαριλένα Αστραπέλλου για τη σχέση του με την Ελλάδα, αλλά και με την Αμερική που σκιαγραφεί μέσα από τα βιβλία και τα σενάριά του. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από την εκδήλωση. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί και με live streaming μέσω του sgt.gr.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, 6 με 8 το απόγευμα, o Τζορτζ Πελεκάνος θα υπογράφει το νέο του μυθιστόρημα, Το δίδυμο, που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24).

επιμέλεια: Ρ.Μπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.