Ο ΠΟΛ ΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΠΟΛ ΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΠΟΛ ΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας των τελευταίων εκατό ετών, επισκέπτεται την Αθήνα καλεσμένος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, για να συναντήσει το κοινό του σε μία και μοναδική εκδήλωση, που θα γίνει την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:00, στη Στέγη (Λεωφ. Συγγρού 107-109, Μικρή Σκηνή). Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λέξεις και Σκέψεις», ο Όστερ, σε μια συζήτηση με τον δημοσιογράφο Ηλία Μαγκλίνη, θα μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια που κρύβει η ενασχόληση με τη γραφή και τι σημαίνει να είναι κανείς σήμερα ανήσυχο πνεύμα, και θα ξεδιπλώσει τον αθέατο κόσμο των βιβλίων και της ζωής του, θίγοντας παράλληλα καίρια κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα του αλλά και τον πλανήτη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από την εκδήλωση. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Η συζήτηση θα μεταδοθεί και με live streaming μέσω του sgt.gr.

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ο Πολ Όστερ θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24), στις 12:00, και στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης (Κηφισίας 310, Κηφισιά), στις 19:00.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: