ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2014

ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2014

Πριν από την κεντρική αυτή εκδήλωση στον «Δημόκριτο», θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις: το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στον Λόφο των Νυμφών από το Αστεροσκοπείο, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Καινοτομίας «Αθηνά» και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

H Βραδιά του Ερευνητή είναι μια γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ερευνητές, το έργο τους αλλά και τη σημαντική τους προσφορά, να πάρει μία γεύση από την καθημερινότητά τους και να χαρεί τη μαγεία της επιστήμης.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς για τη διοργάνωση της Βραδιάς του Ερευνητή στην Αθήνα, την Κόρινθο, την Πύλο και τη Ρόδο είναι το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» μαζί με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας «Αθηνά», το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και ο Μη Κερδοσκοπικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός «SciCo».

Συγχρόνως, δράσεις για τη Βραδιά του Ερευνητή οργανώνονται από μια ακόμη συνεργασία Ερευνητικών Ιδρυμάτων, στην οποία μετέχουν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα έναρξης 18:00, ώρα λήξης: 24:00
Είσοδος ελεύθερη

ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Αγία Παρασκευή (στάση μετρό Νομισματοκοπείο)

Περισσότερες πληροφορίες: 210 650 3039, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.rengreece.gr

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: