fbpx

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, ένας καταξιωμένος και αγαπητός θεσμός της πόλης των Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί φέτος στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 με τη συμμετοχή ογδόντα δύο εκδοτικών οίκων.

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του σημαντικού έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση εικαστικών έργων του και θα γίνει παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού έργου του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Επίσης, φέτος εγκαινιάζεται η συνεργασία του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο σε μια προσπάθεια ανανέωσης και μετεξέλιξης του Φεστιβάλ Βιβλίου σε Φεστιβάλ Πολιτισμού και φόρουμ ανοιχτού διαλόγου για όλες τις τέχνες.

Το μουσικό φεστιβάλ «Athens Gardens Festival», που διοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο από την Παρασκευή 12 έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Οι λάτρεις του βιβλίου και της μουσικής καλούνται στο Ζάππειο για να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να «χορέψουν με ένα βιβλίο στο χέρι».

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.ά., το πλήρες πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 18:00 – 23:00
Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα, 10:30 - 23:00

Περισσότερες πληροφορίες: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.),
τηλ: 210 3303942, www.sekb.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.