ΜΙΚΡΟ ΠΕΖΟ: ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΑ

ΜΙΚΡΟ ΠΕΖΟ: ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΑ

Εκτύπωση

Το 1ο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και η προθεσμία υποβολής διηγημάτων είναι η 15η Αυγούστου 2014.

Οδηγίες για συμμετοχή – αποστολή διηγημάτων:

1. Το υποβληθέν διήγημα δεν πρέπει να έχει δημοσιευτεί έντυπα ή ηλεκτρονικά πριν από την έκδοση του τεύχους και δεν πρέπει να έχει υποβληθεί προς έκδοση σε άλλα έντυπα (εξαιρούνται όσα διηγήματα δίνονται για προδημοσίευση από προγραμματισμένη μελλοντική έκδοση βιβλίου του συγγραφέα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού).

2. Η έκταση του διηγήματος δεν πρέπει να ξεπερνά τις 5.000 λέξεις. Δεν τίθεται κάτω όριο.

3. Αποδεκτά γίνονται πρωτότυπα διηγήματα στα ελληνικά. Για μεταφρασμένα διηγήματα ξένων συγγραφέων στα ελληνικά που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, θα πρέπει να αποστέλλονται λεπτομερώς τα στοιχεία της ξένης έκδοσης στην οποία συμπεριλαμβάνεται το διήγημα.

4. Σε περίπτωση υποβολής διηγήματος με ψευδώνυμο, θα πρέπει τα πραγματικά στοιχεία του συγγραφέα να γνωστοποιηθούν στη σύνταξη του περιοδικού.

5. Κάθε συγγραφέας μπορεί να στείλει όσα διηγήματα επιθυμεί.

6. Η σύνταξη του περιοδικού θα ενημερώνει μόνο τους συγγραφείς που τα διηγήματά τους εγκρίθηκαν προς δημοσίευση, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τεύχους.

7. Τα διηγήματα θα αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα «Υποβολή διηγήματος για μικρό ΠΕΖΟ», σε μορφή Word Doc 2003. Χειρόγραφα δεν γίνονται δεκτά.

8. Η αποστολή διηγήματος για δημοσίευση σημαίνει και αυτόματη αποδοχή των παραπάνω όρων.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]