fbpx

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 18:00-20:00, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη η πέμπτη διάλεξη της σειράς Γνώση & Ανάγνωση, με τίτλο «Μια γλώσσα για να γελάς και μια γλώσσα για να κλαις», με τον Βασίλη Αλεξάκη: Μπορεί, άραγε, κανείς να γράψει μυθιστόρημα σε μια γλώσσα εκτός από τη δική του; Οι γλώσσες δεν μας υπαγορεύουν αυτό που θα γράψουμε, απλώς μας βοηθούν να γράψουμε αυτό που θέλουμε.

Η διάλεξη εντάσσεται στον Α' κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει η Εταιρεία Συγγραφέων, όπου προηγήθηκαν οι εξής διαλέξεις: «Η οικολογία στη λογοτεχνία» με τον Μιχάλη Μοδινό, «Λογοτεχνία & ιατρική – Πόθος φιλοπενθής» με τον Γιώργο Γεωργούση, «Οι συνθήκες που ορίζουν τη διαχρονικότητα του λογοτεχνικού έργου – Επιτελεστικότητα & λογοτεχνία» με τον Χρήστο Χρυσόπουλο και «Δημιουργώντας εν μέσω Κρίσεων» με τη Φωτεινή Τσαλίκογλου.

Ο προγραμματισμένος για τον Μάιο Β' κύκλος σεμιναρίων αναβάλλεται λόγω εκλογών, αλλά θα υπάρξει έγκαιρη σχετική ενημέρωση από την Εταιρεία Συγγραφέων.

Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη: Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν, απέναντι από τη Βουλή.

Ώρα έναρξης: 18:00.
Πληροφορίες: Εταιρεία Συγγραφέων, www.dedalus.gr

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.