fbpx

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μεγάλο αφιέρωμα στο έργο και στο αρχείο του Γιώργου Ιωάννου, του κορυφαίου πεζογράφου της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης με την πολύ αξιόλογη εκπομπή «Στη γη της Μακεδονίας» του ποιητή και δημοσιογράφου Στέλιου Λουκά. Στις δύο εκπομπές του αφιερώματος, μιλούν για το έργο του Γιώργου Ιωάννου, καθώς και για τη σημασία που έχει για τη Θεσσαλονίκη η εγκατάσταση του αρχείου του στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, οι συγγραφείς: Περικλής Σφυρίδης, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Θωμάς Κοροβίνης, Ευτυχία Αλεξάνδρα Λουκίδου, Γιώργος Κορδομενίδης, Βάνα Χαραλαμπίδου, Γιώργος Αναστασιάδης, Χρίστος Ζαφείρης, Παναγιώτης Γούτας, Λέων Ναρ, Κατερίνα Καριζώνη και Διονύσης Στεργιούλας. Επίσης, για τον Γιώργο Ιωάννου μιλούν ο Γιώργος Βαφόπουλος και η Ζωή Καρέλλη, ενώ ακούγεται και ο συγγραφέας να διαβάζει αποσπάσματα από τα έργα του.

Ημερομηνία προβολής των επόμενων εκπομπών: Κυριακή 6/04, 12:30 το μεσημέρι, Δευτέρα 7/04, 10 το βράδυ. Η εκπομπή προβάλλεται και διαδικτυακά, στη διεύθυνση: http://www.fm100.gr/media/

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.