fbpx

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣΗ ποίηση και οι ποιητές μας θα ταξιδέψουν με το τραμ, το μετρό και τον ηλεκτρικό την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ακούγονται και στους 65 σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ, μεγάλοι μας ποιητές να απαγγέλλουν ποιήματά τους: Παλαμάς, Σικελιανός, Σεφέρης, Εμπειρίκος, Ρίτσος, Ελύτης, Καρούζος, Πατρίκιος, Δημουλά και άλλοι. Οι Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ και ο Κύκλος Ποιητών θα δώσουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητα της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής, γιορτάζοντας έτσι την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης.

Επίσης, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα και στη 1 μ.μ. στο Μοναστηράκι, οι ηθοποιοί Παναγιώτα Κωστάμη, Δημήτρης Μαύρος, Μαρία Παπαφωτίου και Κατερίνα Παυλάκη, συνοδευόμενοι από μουσικούς, θα δώσουν μουσικές ποιητικές παραστάσεις με ποιήματα Ελλήνων ποιητών.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.