ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ! Το ταχυδρομείο σε ένα σχολείο του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πέρα από τα συνηθισμένα, την περασμένη Παρασκευή περιείχε και ένα μάλλον ασυνήθιστο πακέτο, προερχόμενο από ένα μέρος περίπου έντεκα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

 Όταν το πακέτο ανοίχτηκε, μέσα βρέθηκε ένα βιβλίο για τον συγγραφέα Τ. Σ. Έλιοτ, και αρχικά φαινόταν ότι επρόκειτο για κάποια δωρεά προς το σχολείο, όμως στο πακέτο υπήρχε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που έγραφε:

«Αποφοίτησα από το ASH το 1980. Τώρα ζω στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε ένα μαζικό ξεκαθάρισμα των πραγμάτων μου, ανακάλυψα το εσωκλειόμενο. Σας παρακαλώ δεχτείτε την ειλικρινή συγνώμη μου για την καθυστέρηση τριάντα τριών ετών!».

Αποστολέας ήταν η Σίνθια Γκονζάλες, που έστω και μετά από τριάντα τρία χρόνια θυμήθηκε να επιστρέψει το βιβλίο στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε. Το βιβλίο θα τοποθετηθεί και πάλι στα ράφια του σχολείου και αυτή τη φορά ελπίζουμε πως ο επόμενος που θα το δανειστεί, θα το επιστρέψει πιο σύντομα…

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: