fbpx

160 ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΑΡΤΛΑΝΤ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»

160 ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΑΡΤΛΑΝΤ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»Δεκατρία χρόνια μετά το θάνατό της, η Μπάρμπαρα Κάρτλαντ… ξαναζεί. 160 μέχρι σήμερα αδημοσίευτα μυθιστορήματά της θα αρχίσουν να εκδίδονται σταδιακά, σε μηνιαία βάση, σε ψηφιακή μορφή, ολοκληρώνοντας μία διετή διαδικασία ψηφιοποίησης του έργου της, που ανέλαβε ο γιος της, Ίαν Μακ Κόρκοντεϊλ, σε συνεργασία με το βρετανικό εκδοτικό οίκο M-YBooks.

Τα χαρακτηριστικά χάπι εντ των βιβλίων της Κάρτλαντ, όπου η αληθινή αγάπη τελικά νικούσε όλες τις δυσκολίες, την έκαναν πολύ αγαπητή και με μία ιδιαίτερα μεγάλη και πιστή βάση φανατικών αναγνωστριών σε όλο τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι βιβλία της έχουν μεταφραστεί συνολικά σε 38 γλώσσες. Η Κάρτλαντ ήταν επίσης εξωπραγματικά πολυγραφότατη, αφήνοντας πίσω της συνολικά 650 μυθιστορήματα, ενώ έγραφε μέχρι και ένα χρόνο πριν το θάνατό της, σε ηλικία 98 ετών.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.