fbpx

ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΔιαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Το απρόβλεπτο Εντευκτήριο» προκηρύσσει το καλό λογοτεχνικό και καλλιτεχνικό περιοδικό, του ακούραστου Γιώργου Κορδομενίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 τευχών του.

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε; Πολύ απλά, να απαθανατίσετε ένα ή περισσότερα τεύχη του περιοδικού σε... απρόβλεπτη στάση ή θέση, σε μία φωτογραφία, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, με ανάλυση τουλάχιστον 300 dpi.

Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2013 με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δώδεκα φωτογραφίες που θα ξεχωρίσουν τόσο για τη «ματιά» τους όσο και την καλλιτεχνική/τεχνική τους αρτιότητα θα δημοσιευτούν σε προσεχές τεύχος της Camera Obscura, του ένθετου δημιουργικής φωτογραφίας που δημοσιεύεται σε κάθε τεύχος του περιοδικού.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούν οι: Άρις Γεωργίου (διευθυντής της Camera Obscrua), Ηρακλής Παπαϊωάννου (επιμελητής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης), Γιώργος Κορδομενίδης (διευθυντής του Εντευκτηρίου).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.