fbpx

ΠΡΟΞΕΝΙΟ ONLINE ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ... ΒΙΒΛΙΑ

ΠΡΟΞΕΝΙΟ ONLINE ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ... ΒΙΒΛΙΑΜπορεί το κοινό γούστο στις αναγνωστικές συνήθειες να λειτουργήσει ως κριτήριο για το αν δύο άνθρωποι μπορούν να ταιριάξουν σε μία ερωτική σχέση; Αυτό φαίνεται πως πιστεύουν στη λογοτεχνική ιστοσελίδα The Omnivore, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε μία υπηρεσία γνωριμιών με βάση στοιχεία για το ποια βιβλία και ποιους συγγραφείς προτιμούν οι χρήστες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν στην ιστοσελίδα μία φωτογραφία τους με το βιβλίο που διαβάζουν αυτό το διάστημα, απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις όπως: ποιο ήταν το προηγούμενο και ποιο θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσουν, με ποιον συγγραφέα έχουν «έρωτα», ποιο βιβλίο θα έδιναν σε κάποιον που θέλουν να εντυπωσιάσουν και ποιο είναι το πιο σέξι πράγμα που έχουν διαβάσει.

Όπως υποστηρίζει η Φλερ Μακ Ντόναλντ, εκ των ιδρυτών της δημοφιλούς ιστοσελίδας, το πρώτο ραντεβού έχει ήδη κανονιστεί μέσω της υπηρεσίας, η οποία για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, όμως δεν είναι απίθανο να επεκταθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού σύμφωνα με τη Μακ Ντόναλντ «οι Άγγλοι κάποιες φορές μπορεί να φοβούνται λίγο μήπως φανούν υπερβολικά σοφιστικέ. Οι Αμερικανοί δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα, τους αρέσει να μιλούν για το πόσο έξυπνοι είναι».

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.