fbpx

ΤΟ FIGHT CLUB ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

ΤΟ FIGHT CLUB ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΈνα ευχάριστο νέο είχε για τους φίλους του στο Twitter ο συγγραφέας Τσακ Παλάνιουκ, που τη Δευτέρα ανακοίνωσε, μέσω του κοινωνικού δικτύου, ότι ετοιμάζει ένα sequel του επιτυχημένου βιβλίου του Fight Club, αυτή τη φορά με τη μορφή graphic novel.

Νωρίτερα, την περασμένη Παρασκευή, ο Παλάνιουκ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του αυτή, μιλώντας σε μία εκδήλωση στο πλαίσιο του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο. Σύμφωνα με το επίσημο ιστολόγιο των οπαδών του Παλάνιουκ, ο ίδιος ο συγγραφέας με ένα e-mail επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή.

«Θα είναι μία σειρά βιβλίων που θα συνεχίζουν την ιστορία δέκα χρόνια μετά το φαινομενικό τέλος του Τάιλερ Ντέρντεν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο συγγραφέας, προσθέτοντας: «Σήμερα, ο Τάιλερ διηγείται την ιστορία, κρύβεται μέσα στον Τζακ, και είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Ο Τζακ είναι επιλήσμων. Η Μάρλα βαριέται. Ο γάμος τους έχει προσκρούσει στη βραχώδη ακτογραμμή της προαστιακής βαρεμάρας της μέσης ηλικίας. Μόνο όταν ο μικρός τους γιος εξαφανίζεται, απαχθείς από τον Τάιλερ, επιστρέφει ο Τζακ στον κόσμο του Μακελειού».

Πάντως, όπως διευκρινίζει ο Παλάνιουκ, λόγω υποχρεώσεων που απορρέουν από το συμβόλαιό του, η συνέχεια του Fight Club θα αργήσει να κυκλοφορήσει, αν και ο ίδιος ελπίζει πως θα μπορέσει να μπει στα ράφια πριν το 2015. 

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.